Voetbal vrijgezellenfeest

Gaat je beste vriend trouwen en wil je hem verrassen met een potje voetbal op zijn vrijgezellenfeest? Huur dan een van onze voetbalspellen. Hiermee wordt elk vrijgezellenfeest gegarandeerd een succes. Kies bijvoorbeeld voor voetbaldarten, bubble voetbal of biljart voetbal.

Verras de bruidegom met een origineel voetbal vrijgezellenfeest

Met een van onze originele activiteiten, die perfect zijn voor een vrijgezellenfeest met het thema voetbal, beleef je gegarandeerd een leuke middag. Kies ervoor om de spellen zelf op te bouwen of laat dit door onze enthousiaste begeleiders doen. Kies je voor dit laatste? Dan verzorgen wij elk spel inclusief benodigdheden, aggregaat en zelfs een heuse prijsuitreiking inclusief champagne!

Vier het voetbal vrijgezellenfeest waar jij dat wilt

Wil je de voetbalactiviteiten voor het vrijgezellenfeest organiseren op een grasveld bij jou in de buurt? Of wil je de bruidegom echt verrassen op een van onze locatie? Wat je wens ook is, bij ons is het allemaal mogelijk. Je geeft eenvoudig je wensen aan ons door dan zorgen wij ervoor dat je op de door jou gewenste locatie geniet van het leukste vrijgezellenfeest!

Vraag meteen meer informatie aan

Wil je graag het leukste vrijgezellenfeest met het thema voetbal organiseren? Neem dan meteen contact met ons op voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden. Je bereikt ons door te bellen naar 073 204 83 28.  
Naam *
E-mailadres *
Telefoonnummer *
Stel je vraag:
Verzenden

Stuur mij meer informatie over:

[subject]

Aanvraag verzonden:

Je aanvraag is succesvol verzonden. Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Je ontvangt van ons binnen 1 werkdag antwoord op je vraag.

Annuleer
Sluiten