Voetbal tips

Wil je een activiteit organiseren met het thema voetbal en wil je daarover de beste tips? Neem dan een kijkje op de website van Bubblevoetbal-uitje.nl. Hier vindt je de leukste spellen waarin je voetbalt op een originele manier. Ideaal wanneer je binnenkort een buurtfeest, familiedag, vriendenuitje of ander evenement gaat organiseren.

De beste voetbal tips voor een onvergetelijk dagje uit

Voor het ultieme dagje uit hebben we een paar leuke voetbal tips voor je. Wat dacht je bijvoorbeeld van een potje bubble voetbal met je vrienden? Hierbij speel je een gewoon potje voetbal, maar beuk j e je tegenstander aan de kant met de grote, opblaasbare ballen die je om je heen hebt. Meer zin om alleen maar te schieten? Kies dan voor voetbal darten. Hierbij schiet je op een 5 of 7 meter hoog dartbord, waarbij de bal met klittenband aan het bord blijft plakken. Zo probeer je de hoogste score te behalen en je vrienden of familie te verslaan.

Meer voetbal tips nodig? Neem contact met ons op!

Wil je weten wat er allemaal mogelijk is met betrekking tot deze activiteiten? Of wil je meer voetbal tips ontvangen van Bubblevoetbal-uitje.nl? Neem dan direct contact met ons op door te bellen naar 073 204 83 28. Wij vertellen je graag meer over de verschillende mogelijkheden.
Naam *
E-mailadres *
Telefoonnummer *
Stel je vraag:
Verzenden

Stuur mij meer informatie over:

[subject]

Aanvraag verzonden:

Je aanvraag is succesvol verzonden. Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Je ontvangt van ons binnen 1 werkdag antwoord op je vraag.

Annuleer
Sluiten