Voetbal spelletjes buiten

Wil je voetbal spelletjes voor buiten huren om de invulling van een vriendendag of -weekend compleet te maken? Of ben je op zoek naar voetbalspelletjes voor de invulling van een familiedag? Kies dan voor de veelzijdige voetbal spellen van Bubblevoetbal-uitje.nl. Met een ruim aanbod aan verschillende spellen en de mogelijkheid om deze op te halen of te laten bezorgen, maak je er gegarandeerd een geslaagde dag van.

HUREN

Zelf ophalen en terug brengenVanaf € 150,- incl. btw

BUITEN OP ONZE LOCATIE

Compleet verzorgd incl. spelbegeleiding 


Vanaf € 415,- incl. btw

BINNEN OP LOCATIE

Compleet verzorgd incl. spelbegeleiding


Vanaf € 515,- incl. btw

OP JULLIE EIGEN LOCATIE

Compleet verzorgd incl. spelbegeleiding


Vanaf € 415,- incl. btw

Welke van deze voetbal spelletjes ga jij buiten spelen?

Als je voetbal spelletjes voor buiten gaat huren bij Bubblevoetbal-uitje.nl dan heb je de keuze uit verschillende spellen. Kies bijvoorbeeld voor het hilarische bubble voetbal. Bij bubble voetbal ga, gehuld in een grote opgeblazen bal, een potje voetballen. Hierbij is elkaar ombeuken toegestaan wat zorgt voor gegarandeerd vermaak tussen jou en je vrienden. Daarnaast kun je ook kiezen uit voetbal darten. Hierbij schiet je een bal tegen een opblaasbaar dartbord van wel 5 of 7 meter om de hoogste scoren te behalen. Liever poolen? Kies dan voor het originele voetbal biljart.

Reserveer direct je favoriete voetbalspel

Wil je zeker weten dat je je favoriete voetbal spelletjes huren voor buiten op de door jou gewenste locatie en datum? Reserveer deze dan direct door te bellen met Bubblevoebal-uitje.nl. Je bereikt ons via het telefoonnummer 073 204 83 28.

Bekijk ook onze andere spellen:

Naam *
E-mailadres *
Telefoonnummer *
Stel je vraag:
Verzenden

Stuur mij meer informatie over:

[subject]

Aanvraag verzonden:

Je aanvraag is succesvol verzonden. Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Je ontvangt van ons binnen 1 werkdag antwoord op je vraag.

Annuleer
Sluiten