Voetbal luchtkussen

Houd je van voetbal en wil je op een evenement een activiteit organiseren met een groot luchtkussen? Kies dan voor dart voetbal van Bubblevoetbal-uitje.nl! De deelnemers proberen om een zo hoog mogelijke scoren te behalen door een voetbal te schieten tegen een opblaasbaar dartbord van maar liefst 5 of 7 meter hoog.

Het voetbal dart luchtkussen wordt opgezet op een locatie naar keuze

Ga je het buurtfeest organiseren? Of wil je een evenement voorzien van een originele activiteit? Dan is het voetbal dart luchtkussen een uitstekende keuze. Waar jouw evenement ook plaatsvindt in Nederland, wij zorgen ervoor dat deze wordt bezorgd, opgezet en begeleid. Wil je liever zelf de touwtjes in handen houden en geld besparen? Huur dan enkel het dartbord, de aggregaat en de voetballen en haal deze op bij een van onze locaties.

Ontdek de levermethode die het best past bij uw evenement

Als je een voetbal dart luchtkussen huurt bij Bubblevoetbal-uitje.nl doe je dit precies zoals jij dat wilt. Op onze website zie je een overzicht van de verschillende mogelijkheden. Vergeet niet om bij onze combi-deals te kijken. Hier vindt je de mogelijkheid om het voetbal dart luchtkussen te combineren met het hilarische bubble voetbal! Heb je vragen of wil je direct reserveren? Bel ons dan op 073 204 83 28.
Naam *
E-mailadres *
Telefoonnummer *
Stel je vraag:
Verzenden

Stuur mij meer informatie over:

[subject]

Aanvraag verzonden:

Je aanvraag is succesvol verzonden. Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Je ontvangt van ons binnen 1 werkdag antwoord op je vraag.

Annuleer
Sluiten