Teamuitje voetbal

Een teamuitje is pas compleet met een potje voetbal. Dat is zeker het geval wanneer je de activiteiten voor je teamuitje inhuurt bij Bubblevoetbal-uitje.nl. Met originele en leuke activiteiten zoals bubble voetbal, biljart voetbal en dart voetbal, maak je elk teamuitje gegarandeerd een succes.

Dit zijn de leukste activiteiten voor je teamuitje met het thema voetbal

Wat is er nu leuker dan met het hele team een lekker potje voetballen? Wat dacht je van: met het hele team voetballen met een grote, opblaasbare bal om je heen! Tijdens het hilarische bubble voetbal is het beuken van je tegenstander toegestaan, waardoor voetbal direct een andere dimensie krijgt. Bubble voetbal staat garant voor een middag vol vermaak! Liever wat anders? Kies dan uit een van de volgende spellen met het thema voetbal voor je teamuitje:
  • Biljart voetbal: Gebruik je voeten als keu en speel het tactische biljart voetbal. Je speelt het klassieke 8-ball pool, maar dan met voetballen op een grasveld.
  • Dart voetbal: Combineer twee van de meest populaire sporten: darten en voetbal! Je schiet zo hard als je kunt op een 5 of 7 meter hoog, opblaasbaar dartbord, waarbij je een zo hoog mogelijke score probeert te behalen.

Organiseer direct het leukste voetbal teamuitje!

Garandeer vandaag nog de leukste activiteiten met het thema voetbal voor je teamuitje. Dit doe je door te bellen naar 073 204 83 28. Nog vragen? Ook dan neem je contact op met eerdergenoemd nummer. 
Naam *
E-mailadres *
Telefoonnummer *
Stel je vraag:
Verzenden

Stuur mij meer informatie over:

[subject]

Aanvraag verzonden:

Je aanvraag is succesvol verzonden. Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Je ontvangt van ons binnen 1 werkdag antwoord op je vraag.

Annuleer
Sluiten