Teamdag

Zelf een teambuilding evenement organiseren? Gebruik de verschillende spellen van Bubblevoetbal-uitje.nl voor een onvergetelijke teamdag. Jij en je collega’s gaan samen de strijd aan in een potje bubble voetbal, voetbal biljart of voetbal darten, waarbij samenwerken en plezier maken centraal staat.

Een teambuilding evenement organiseren op een locatie naar keuze

Moet jij deze keer het teambuilding evenement organiseren? Dan wil je uiteraard wel met iets origineels op de proppen komen. Als je kiest voor onze spellen ben je gegarandeerd van een gezellige teamdag waarbij collega’s samen moeten werken om de spellen te winnen. Dit verhoogt niet alleen het teamgevoel, maar het laat je collega’s ook eens van de andere kant zien.

Kies uit een van deze spellen voor een geslaagde teamdag

Tijdens het organiseren van een teambuilding dag wil je dat er genoeg te doen is voor iedereen. Kies daarom uit een van de volgende spellen:
  • Biljart voetbal: speel het klassieke 8-ball pool met je voeten in plaats van keus.
  • Archery tag: waan je een echt Robin Hood en schiet in teams op targets én je collega’s.
  • Bubble voetbal: voetballen in een opblaasbare bal? Dat vraagt om hilarische momenten. Het team moet tactisch te werk gaan om in dit spel te scoren.
  • Voetbal darten: behaal zoveel mogelijk punten door op een groot dartbord van maar liefst 5 of 7 meter hoog te schieten.

Neem contact op voor een gezellige en effectieve teamdag!

Ben jij klaar om de leukste teambuilding dag te organiseren? Bel ons dan direct! Je bereikt ons via 073 204 83 28. Een van onze medewerkers vertelt je graag meer over de verschillende mogelijkheden.
Naam *
E-mailadres *
Telefoonnummer *
Stel je vraag:
Verzenden

Stuur mij meer informatie over:

[subject]

Aanvraag verzonden:

Je aanvraag is succesvol verzonden. Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Je ontvangt van ons binnen 1 werkdag antwoord op je vraag.

Annuleer
Sluiten