Sportdag organiseren

Ga je een sportdag organiseren voor je school, club of vereniging? Kies dan voor originele sportspellen van Bubblevoetbal-uitje.nl! Je vindt hier voetbal, biljart en boogschieten, maar dan met een leuke twist. Denk bijvoorbeeld aan bubble bal, voetbal biljart of Archery tag.

De leukste sportdag organiseren doe je met originele spellen

Als je een sportdag gaat organiseren dan vind je het belangrijk dat iedereen lekker in beweging is en vooral plezier maakt. De originele spellen uit ons assortiment dragen daar gegarandeerd aan bij. Je vindt bij ons onder andere:
  • Bubble voetbal: Een potje voetbal maar dan anders. Iedere speler wordt namelijk gehuld in een doorzichtige, opblaasbare bal.
  • Archery tag: Schiet op de doelen én je vrienden met pijl en boog om zo de hoogste score te behalen.
  • Voetbal darten: Is het een dartbord? Is het een voetbalgoal? Het is allebei! Speel de klassieke 501-dart of verzin je eigen regels.
  • Biljart voetbal: Hou je van een potje poolen? Kies dan voor poolen met je voeten tijdens een uitdagend potje biljart voetbal.

Zo bestel je eenvoudig het gewenste spel

Is het al bekend wanneer de sportdag plaatsvindt? Reserveer dan direct het spel van je keuze voor het organiseren van de sportdag. Zo weet je zeker dat we de gewenste spellen beschikbaar zijn op de door jou gewenste datum. Wil je direct reserveren of eerst meer informatie ontvangen? Bel ons dan via 073 204 83 28.

Bekijk ook onze andere spellen:

Naam *
E-mailadres *
Telefoonnummer *
Stel je vraag:
Verzenden

Stuur mij meer informatie over:

[subject]

Aanvraag verzonden:

Je aanvraag is succesvol verzonden. Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Je ontvangt van ons binnen 1 werkdag antwoord op je vraag.

Annuleer
Sluiten