Spellen verhuur

De leukste spellen verhuur, met onder andere het thema voetbal, vind je bij Bubblevoetbal-uitje.nl! Ga de strijd aan met pijl en boog in een potje Archery tag, daag je vrienden uit met voetbal darten of kies voor het hilarische bubble ball!

Gegarandeerd een geslaagd feest of evenement met origineel spellen verhuur

Organiseer jij dit jaar het bedrijfsuitje, vriendenweekend of een ander evenement? Dan wil je deze natuurlijk voorzien van de leukste activiteiten. Kies daarom voor het spellen verhuur, met onder andere het thema voetbal, van Bubblevoetbal-uitje.nl. Met onze spellen slaagt je feest of evenement gegarandeerd! Je hebt de keuze uit de volgende spellen:
  • Beer Pong golf: Speel beer pong op een manier die je nog niet eerder zag. In plaats van dat je de bal gooit, probeer je deze nu met een golfclub in de beker van de tegenstander te spelen.
  • Bubble voetbal: Speel een potje voetbal en beuk al je vrienden, familie of collega’s aan de kant. Dit doe je gehuld in een grote, opblaasbare bal.
  • Voetbal darten: Echt sportief darten doe je met voetbal darten. Je schiet een bal zo hard als je kunt tegen een opblaasbaar dartbord van maar liefst 5 of 7 meter hoog.
  • Biljart voetbal: Keus zijn niet meer nodig, je speelt het klassieke 8-ball pool geheel met je voeten!
  • Archery tag: Schiet op doelen en je vrienden met pijl en boog! Zijn ze allemaal afgeschoten? Dan ben jij de winnaar van dit spel!

Laat de spellen volledig verzorgen

Wil je enkel het materiaal huren bij ons spellen verhuur en zelf de activiteit opzetten? Of wil je deze volledig laten verzorgen, inclusief prijsuitreiking? Het kan allebei! Wij verzorgen het spellen verhuur, met onder andere het thema voetbal, precies zoals jij dat wilt! Wil je meer informatie of direct spellen huren? Neem dan direct contact met ons op 073 204 83 28.

Bekijk ook onze andere spellen:

Naam *
E-mailadres *
Telefoonnummer *
Stel je vraag:
Verzenden

Stuur mij meer informatie over:

[subject]

Aanvraag verzonden:

Je aanvraag is succesvol verzonden. Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Je ontvangt van ons binnen 1 werkdag antwoord op je vraag.

Annuleer
Sluiten