Ideeën personeelsfeest

Ben je op zoek naar originele ideeën voor het personeelsfeest dat je gaat organiseren? Kies dan voor de bijzondere spellen van Bubblevoetbal-uitje.nl. Je kiest bijvoorbeeld uit bubble ball, Archery Tag of uit het ontzettend vermakende voetbaldarten.

De leukste ideeën voor jouw personeelsfeest

Een personeelsfeest is niet compleet zonder een leuke activiteit. Profiteer daarom van de originele ideeën voor jouw personeelsfeest van Bubblevoetbal-uitje.nl. Je vindt hier verschillende spellen waarbij voetbal centraal staat. Of je nu kiest voor het voetballen met een grote bubbel om je heen of voor het darten met je voeten, bij ons vind je de leukste ideeën voor jouw volgende personeelsfeest.

De leukste spellen op een door jouw gekozen locatie

Beschikt jouw bedrijf over een groot grasveld waarop je voetbalspellen kunt opzetten? Of is er een groot grasveld bij je bedrijf in de buurt? Waar je je bedrijfsfeest ook wilt organiseren, wij zorgen ervoor dat je een onbezorgd personeelsfeest organiseert. Zo bouwen wij de activiteiten op, op een door jouw gekozen locatie en zorgen we zelfs voor een heuse prijsuitreiking. Uiteraard kun je de spellen ook op een van onze locaties spelen.

Laat je direct inspireren door de verschillende ideeën voor jouw personeelsfeest

Heb je al een keuze gemaakt? Of wil je graag meer informatie over al de verschillende spellen? Neem dan direct een kijkje op onze website voor een overzicht van de beschikbare spellen en combi-deals of neem contact met ons op door te bellen naar 073 204 83 28.

Bekijk ook onze andere spellen:

Naam *
E-mailadres *
Telefoonnummer *
Stel je vraag:
Verzenden

Stuur mij meer informatie over:

[subject]

Aanvraag verzonden:

Je aanvraag is succesvol verzonden. Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Je ontvangt van ons binnen 1 werkdag antwoord op je vraag.

Annuleer
Sluiten