Familiedag spellen

Heb je de nobele taak gekregen om deze keer de familiedag te voorzien van originele spellen? Neem dan eens een kijkje op de website van Bubblevoetbal-uitje.nl. Je vindt hier allerlei spellen om je familiedag onvergetelijk te maken. Denk hierbij aan bubble voetbal, voetbal darten, Archery Tag en Beer Pong Golf.

Organiseer een familiedag met originele voetbal spellen

Daag je familie uit in een spannend potje bubble ball, waarbij je in een grote bal kruipt en daarmee een spannend potje voetbal speelt. Of kies voor voetbaldarten op een levensgroot dartbord van maar liefst 5 of 7 meter hoog. Op dit dartbord, bekleed met klittenband, schiet je de voetbal op het zo hoog mogelijke aantal. Kies voor het traditionele 501-spel of bedenk je eigen regels. Zo ben je ervan verzekerd dat de spellen voor iedereen leuk zijn tijdens de familiedag.

Laat je volledig ontzorgen of zet zelf de spellen op

Bij Bubblevoetbal-uitje.nl heb je de keuze om je volledig te laten ontzorgen of om zelf de spellen op te zetten. Kies je voor ontzorgen? Dan zorgen wij dat alles wordt opgebouwd op onze, of een door gekozen locatie. Kies je voor zelf opzetten? Dan kom je de spellen voor je familiedag bij ons ophalen of laat je ze bezorgen.

Reserveer snel je favoriete spel

Heb je al een keuze gemaakt tussen de verschillende spellen voor je familiedag? Of je nu een of meerdere spellen wilt bestellen, bij ons ben je aan het juiste adres. Zo bieden wij ook verschillende combi-deals. Wil je meer weten over de beschikbare spellen voor je familiedag? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 073 204 83 28.

Bekijk ook onze andere spellen:

Naam *
E-mailadres *
Telefoonnummer *
Stel je vraag:
Verzenden

Stuur mij meer informatie over:

[subject]

Aanvraag verzonden:

Je aanvraag is succesvol verzonden. Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Je ontvangt van ons binnen 1 werkdag antwoord op je vraag.

Annuleer
Sluiten