Bubble ball huren

Als je een bubble ball gaat huren, kruipen jij en je vrienden ieder in een grote bal waarna jullie de strijd aan gaan in een uniek potje voetbal! Dezelfde regels blijven van kracht, alleen heeft nu iedereen een grote bubble ball om zich heen.

HUREN

Zelf ophalen en terug brengenVanaf € 150,- incl. btw

BUITEN OP ONZE LOCATIE

Compleet verzorgd incl. spelbegeleiding 


Vanaf € 415,- incl. btw

BINNEN OP LOCATIE

Compleet verzorgd incl. spelbegeleiding


Vanaf € 515,- incl. btw

OP JULLIE EIGEN LOCATIE

Compleet verzorgd incl. spelbegeleiding


Vanaf € 415,- incl. btw

Maak jouw feest compleet met een uitdagend potje bubble bal

Heb jij dit jaar de eer om het vriendenweekend te organiseren? Of ben je van plan om je vriend een echt onvergetelijk vrijgezellenfeest te geven? Kies dan voor het huren van bubbel ball bij Bubblevoetbal-uitje.nl. Je huurt eenvoudig een bubble ball voor op een door jou gewenste locatie, met of zonder begeleiding, of op een van onze binnen- of buitenlocaties.

Haal de bubble ballen op of laat ze eenvoudig bezorgen

Kies je ervoor om bubble ball te huren en deze zelf op te halen? Dan kun je dit doen bij onze locatie in Den Bosch en in Nijmegen. De volgende dag of op dezelfde dag breng je deze dan weer bij ons terug. Bubble ball huren en deze laten bezorgen? Geen probleem! Tegen een kleine vergoeding zorgen wij dat je op de afgesproken dag het bubble ball spel geleverd krijgt.

Reserveer direct jouw gewenste datum

Wil je een uniek dagje uit organiseren en zeker weten dat je op deze dag bubble ball kunt spelen? Reserveer dan direct het gewenste aantal ballen op de door jouw gewenste dag door te bellen naar 073 204 83 28. Ook voor overige vragen over bubble ball en andere voetbalspellen bel je naar het eerdergenoemde nummer.

Bekijk ook onze andere spellen:

Naam *
E-mailadres *
Telefoonnummer *
Stel je vraag:
Verzenden

Stuur mij meer informatie over:

[subject]

Aanvraag verzonden:

Je aanvraag is succesvol verzonden. Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Je ontvangt van ons binnen 1 werkdag antwoord op je vraag.

Annuleer
Sluiten