Voetbal darten
Dart voetbal organiseren ✓ Zelf huren of volledig laten verzorgen ✓ Combineer met bubble voetbal ✓ Bezorging in heel Nederland ✓Zowel binnen- als buit
4.8 2

Voetbaldarten

Combineer je twee favoriete sporten en speel een spannend potje dart voetbal! 

Of je nu een vriendenweekend organiseert, met de familie een leuke activiteit wilt doen of een leuke activiteit zoekt voor op je evenement, voetbaldarten is gegarandeerd plezier voor jong en oud!

HUREN

Zelf ophalen en terug brengenVanaf € 175,- incl. btw

BUITEN OP ONZE LOCATIE

Compleet verzorgd
incl. spelbegeleiding


Vanaf € 465,- incl. btw

BINNEN OP ONZE LOCATIE

Compleet verzorgd
incl. spelbegeleiding


Vanaf € 565,- incl. btw

OP JULLIE EIGEN LOCATIE

Compleet verzorgd incl. spelbegeleiding


Vanaf € 465,- incl. btw

Offerte binnen 24 uur

Volledige begeleiding

Opbouw en afbouw

Professioneel materiaal

Met dart voetbal organiseer je een onvergetelijke activiteit

Bij dart voetbal staat plezier centraal. Je pakt een bal, gaat op de juiste afstand staan en schiet deze op het zo hoog mogelijke aantal. De bal plakt door middel van klittenband aan het 5 meter hoge dartbord. Je kunt kiezen voor de 501-regels, zoals bij een echt dartspel, of je bedenkt zelf de regels. Tijdens een potje voetbaldarten is alles mogelijk.


Voetbaldarten zoals jij dat wilt

Organiseer je binnenkort een buurtfeest en wil jij je geen zorgen maken over de uitvoering en opbouw van het voetbaldarten? Of wil je juist zelf de regie in handen houden en zelf het dart voetbal organiseren? Met dart voetbal van Bubblevoetbal-uitje.nl organiseer jij deze activiteit zoals jij dat wilt. Je hebt de keuze uit het huren van een dartbord, volledig ontzorgt voetbaldarten op een locatie naar keuze of volledig ontzorgt voetbaldarten op een van onze locaties.

Ontvang meer informatie of bestel direct

Wil je graag meer informatie ontvangen over het huren of laten verzorgen van dart voetbal of direct een datum vastleggen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 073 204 83 28. Een van onze medewerkers vertelt je graag meer over alle verschillende mogelijkheden. Neem ook eens een kijkje bij onze combi-deals. Zo combineer je eenvoudig een hilarisch potje bubble voetbal met het voetbaldarten.


Reserveren Informatie aanvragen

Stuur mij meer informatie over:

[subject]

Aanvraag verzonden:

Je aanvraag is succesvol verzonden. Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Je ontvangt van ons binnen 1 werkdag antwoord op je vraag.

Annuleer
Sluiten