Archery tag
Huur een complete Archery tag set al vanaf € 206. Incl. kruisbogen, pijlen met foamtops, opblaasbare obstakels, beschermende maskers en begeleiding.
4.3 5

Archery tag

Wil je overal Archery tag in Nederland spelen?

Dat kan met de verschillende mogelijkheden bij Bubblevoetbal-uitje.nl! Kies voor een volledig verzorgde middag op onze of een door jou gekozen locatie.

BUITEN OP LOCATIE

Compleet verzorgd incl. spelbegeleiding


Vanaf € 275,- incl. btw

BINNEN OP LOCATIE

Compleet verzorgd incl. spelbegeleiding


Vanaf € 434,- incl. btw

OP JULLIE EIGEN LOCATIE

Compleet verzorgd incl. spelbegeleiding


Vanaf € 275,- incl. btw

Offerte binnen 24 uur

Volledige begeleiding

Opbouw en afbouw

Professioneel materiaal

Hoe speel je Archery tag in Nederland?

Pak je pijl en boog en ga de strijd aan in een spannend potje Archery tag. In dit razendsnelle spel verschuil je je achter opblaasbare obstakels, vermijd je voorbijvliegende pijlen en probeer je als eerst de vijf targets van de tegenstanders te raken. Heb je ze alle vijf geraakt? Of heb je alle tegenstanders afgeschoten? Dan ben je de winnaar van het potje Archery tag op een locatie ergens in Nederland! Het spel is volledig veilig doordat de pijlen voorzien zijn van foam-tips, daarnaast voorzien we je ook van gezichtsbescherming, zodat iedereen onbezorgd meespeelt.


Ontdek het leukste dagje uit!

Klaar om met pijl en boog je vrienden in te maken? Reserveer dan direct Archery tag voor een locatie ergens in Nederland. Je kunt ervoor kiezen om de benodigdheden bij ons in Nijmegen, Eindhoven of Den Bosch op te halen, of deze te laten bezorgen of verzorgen op een door jou gewenste locatie. Wil je meer weten over het spel of de verschillende mogelijkheden? Bel ons dan via 073 204 83 28.


Reserveren Informatie aanvragen

Stuur mij meer informatie over:

[subject]

Aanvraag verzonden:

Je aanvraag is succesvol verzonden. Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Je ontvangt van ons binnen 1 werkdag antwoord op je vraag.

Annuleer
Sluiten